NEWS

November 25, 2021

Producent & Teamleader

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

OM OSS

Vill du arbeta i ett entreprenörsdrivet företag med motiverade och engagerade kollegor som vill ha kul på jobbet? Vill du vara del av ett kreativt team där varje medarbetare är en viktig del av helheten? Vill du dessutom få möjlighet att lära känna kundens varumärke på djupet och utveckla deras närvaro i digitala kanaler med träffsäkert innehåll som bryter igenom bruset? På Folket Sthlm söker vi en producent för vår kund Skandia. Vi sitter centralt mitt på Götgatsbacken på Södermalm i Stockholm och delarkontor med våra syskonbyråer, Tillsammans och Kompis. Totalt är vi 80 medarbetare i hela gruppen. Vi är ett stort och härligt gäng.

OM ROLLEN

Som Producent på Folket Sthlm jobbar du dedikerat till kunden Skandia och driver deras rörliga produktioner, stora som små, från start till mål. Du arbetar både med långsiktiga content-kampanjer och snabba produktioner i allt från kundcase, internfilmer, animeringar och SoMe filmer. Du är lika involverad i konceptarbete som i utförande, och får chansen att bygga kundens varumärke genom träffsäkert videoinnehåll. I rollen ingår även att hantera tids-och resursplaner, fakturering, budgetering, casting och location scouting vid behov, samt säkerställa kostnadseffektiviteten i alla produktioner. Rollen är administrativ likväl kreativ. Du har kontinuerlig nära dialog med kund och leverantör och styr upp teamet så att kunden får det som utlovas och att allt rullar på enligt plan.

I rollen som Teamleader har du personalansvar för teamet som består idag av två medarbetare där du till exempel håller i medarbetar- och lönesamtal.

Utöver ditt eget team på Folket Sthlm så är du Produktionsledare på systerbyrån Tillsammans Sthlm där du är inblandad i de produktioner som rör Skandia. Där är det inte endast rörlig fokus utan allt inom reklam såsom annonser, banners och reklamkampanjer.

OM DIG

Du ser lösningar på problem, är van vid att arbeta under tidspress, håller deadlines och driver uppgifter självständigt. Vi värdesätter dessutom att du är serviceorienterad och har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt. Du har förståelse för vad som funkar i digitala medier, och har input på detaljnivå såväl som helheten. Du är van att driva produktioner från uppstart till leverans och vet vad som krävs för ett effektivt och utvecklande samarbete med både team, kund och samarbetspartners.

Viss ledarerfarenhet är ett stort plus då det ingår i rollen som Teamleader.

KOMPETENSER OCH ERFARENHETER

• Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på reklambyrå eller produktionsbyrå.

• Producenterfarenhet från filmproduktion och är bekväm att arbeta med alla kommunikationskanaler.

• Relevant utbildning

December 18, 2022

Åhlens team

Read more →