NEWS

July 14, 2020

Kontorsansvarig/Chefsassistent

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Trivs du med att kombinera administration, koordinering och service på hög nivå? Gillar du en omväxlande miljö med varierande arbetsuppgifter? Är du serviceinriktad, positiv och flexibel? Då kan tjänsten som Kontorsansvarig/Chefsassistent hos oss vara något för dig! 

Du är en nyckelperson för att kontoret ska fungera optimalt för både externa besökare och kollegor. Arbetsuppgifterna är omväxlande, har stor spännvidd och utförs alltid med fokus på service och verksamhetens behov. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att ta emot våra besökare och skapa ett positivt första möte, koordinera och förbereda inför möten samt hålla rent och snyggt i konferensrum, kök och allmänna ytor på kontoret. I rollen ingår också att supportera cheferna med diverse ärenden, administrativa och ekonomirelaterade uppgifter såsom kvittoredovisning och fakturahantering. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett par års erfarenhet från en liknande roll och eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du trivs med variation och förändring samt arbetar prestigelöst, noggrant och strukturerat. Du har en förmåga att se saker som behöver göras, hittar självständigt lösningar på problem samt tar egna initiativ. Du har B-körkort.

Vill Du bli Vi med oss? Välkommen att klicka på länken nedan och sök redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

December 18, 2022

Åhlens team

Read more →