NEWS

March 30, 2021

Kompis söker grafisk formgivare / originalare

OM OSS
Kompis startade 2018 och är systerbyrå till Tillsammans och Folket. Idag är vi ungefär 10 stycken kompisar – inom både kreation och produktion för print, digitalt och rörligt. Exempel på kunder vi jobbar med är Åhléns, Synsam, AMF Fastigheter, ÖoB, Skandia och Elon mfl.

OM DIG
Vi letar efter dig som är en kreativ formgivare i själen. Men som också är bra på att hantera produktioner och original. Framförallt i tryck, men även digitalt.

OM ROLLEN
Hos oss på Kompis kommer du att jobba med en variation av större och mindre projekt med många olika kunder. Inom främst retail, teknik och livsmedel. Du behöver kunna bemästra allt i den kreativa processen. Från skiss, research och idé. Till slutfinish och originalleverans. I din roll ser vi att du delar med dig av din erfarenhet och inspirerar och inspireras av teamets andra formgivare. Att du har en problemlösande inställning gentemot kollegor och kunder. Vi räknar med att du älskar design lika mycket som vi gör. Är du samtidigt ödmjuk och prestigelös kommer vi att trivas ihop.

KOMPETENSER OCH ERFARENHETER
- Minst 5 års byråerfarenhet.
- Van att arbeta med grafiska manualer och identitetsarbete.
- Erfarenhet av att jobba med stora kommersiella kunder och följa deras guidelines.
- Proffs på layout, färgval och detaljtypografi.
- Grym på att sätta bildmanér och bildsättning.

ANSÖKAN OCH KONTAKT
Anställningen är heltid med start omgående. Urval och Intervjuer sker löpande med sista ansökningsdag 9 april 2021. För frågor angående tjänsten, kontakta Ulrica Karlsson: ulrica@kompissthlm.se

Ansök här
Ansök Här
E

December 18, 2022

Åhlens team

Read more →