NEWS

June 8, 2021

Folket söker Produktionsledare till OKQ8-teamet

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

I rollen som produktionsledare hos oss driver du dagliga produktioner från start till mål. Du ansvarar för den dagliga affären, hanterar tidsplaner och resursplanering, offerering, fakturering, kontakt med kunder, leverantörer och intern arbetsgrupp. Du säkerställer också att alla involverade i produktionen tydligt förstår målet och hur de bidrar till slutresultatet.

I arbetet leder, stöttar och entusiasmerar du andra och har god förmåga att organisera och planera arbetet. Du har 100% produktionsledarfokus, gillar utmaningar och brinner för att få en bra idé genomförd på bästa sätt.

Vi ser gärna att du har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på reklambyrå/produktionsbyrå och att du känner dig bekväm med att arbeta med alla kommunikationskanaler. Det är meriterande om du har erfarenhet från digitala kanaler. Du känner dig trygg i, och trivs med, rollen som produktionsledare.

Som person är du nyfiken och driven, men samtidigt lyhörd. Du är proaktiv, lösningsorienterad, prestigelös och trivs med att arbeta nära dina kollegor i team. Du är van vid att arbeta i ett högt tempo och har en positiv inställning.

Kvalifikationer

• Minst 5 års erfarenhet av produktionsledning
• God förmåga att hålla fler parallella uppdrag igång samtidigt
• God prioriteringsförmåga
• God erfarenhet av att resurs- och produktionsarbete
• Erfarenhet från reklam-/produktionsbyrå
• Van att arbeta med produktionsintensiva kunder
• Lätt att få kollegor och kunder att trivas samt förstå vad dom ska göra och vad som förväntas

Låter det som något för dig? Klicka då gärna på länken nedan och sök redan idag.

Ansök här
Ansök här
E

December 18, 2022

Åhlens team

Read more →