NEWS

July 17, 2020

Senior Projektledare/Teamleader

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Vi söker dig som får saker att hända och som alltid har kundens, medarbetarnas och byråns bästa i åtanke. Som Projektledare/ Teamleader kommer du ha personalansvar för ett av våra största team. Du har också ansvara för hela teamets leveranser och ska säkerställa att både kundens varumärke och affär utvecklas framåt. Utöver att ha ett strategiskt ansvar för uppdraget sätter du även upp övergripande processer och strukturer för att driva uppdraget så effektivt som möjligt.

Vi ser helst att du jobbat minst 5 år i en liknande roll på reklambyrå. Du är van att hantera stora kunduppdrag och duktig på att inspirera och leda team. Du får gärna ha erfarenhet från retail eller fmcg. Vidare är du en van lagspelare och ett proffs på att skapa goda relationer, interna såväl som externa. Låter det som något för dig? Klicka då gärna på länken nedan och sök redan idag.

July 14, 2020

Kontorsansvarig/Chefsassistent

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Trivs du med att kombinera administration, koordinering och service på hög nivå? Gillar du en omväxlande miljö med varierande arbetsuppgifter? Är du serviceinriktad, positiv och flexibel? Då kan tjänsten som Kontorsansvarig/Chefsassistent hos oss vara något för dig! 

Du är en nyckelperson för att kontoret ska fungera optimalt för både externa besökare och kollegor. Arbetsuppgifterna är omväxlande, har stor spännvidd och utförs alltid med fokus på service och verksamhetens behov. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att ta emot våra besökare och skapa ett positivt första möte, koordinera och förbereda inför möten samt hålla rent och snyggt i konferensrum, kök och allmänna ytor på kontoret. I rollen ingår också att supportera cheferna med diverse ärenden, administrativa och ekonomirelaterade uppgifter såsom kvittoredovisning och fakturahantering. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett par års erfarenhet från en liknande roll och eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du trivs med variation och förändring samt arbetar prestigelöst, noggrant och strukturerat. Du har en förmåga att se saker som behöver göras, hittar självständigt lösningar på problem samt tar egna initiativ. Du har B-körkort.

Vill Du bli Vi med oss? Välkommen att klicka på länken nedan och sök redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

July 1, 2020

Folket söker Content Creator

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Brinner du för att skapa nytänkande och kreativt innehåll för sociala och digitala kanaler? Är kameran din förlängda arm? Som Content Creator planerar, skapar, klipper och sätter du samman rörligt innehåll. Du är också bra på att skriva copy.

Självklart är du drivande och nyfiken och vill ständigt utvecklas inom ditt område. Du skapar inspirerande innehåll som får effekt. Vi räknar med att du är en prestigelös teamspelare som gillar att ta eget ansvar och driva frågor självständigt. 

Du har några års erfarenhet av rörlig innehållsproduktion för sociala medier.

Låter det som något för dig? Klicka då gärna på länken nedan och sök redan idag.

July 1, 2020

HR-Ansvarig

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Har du ett starkt engagemang för HR-arbetet och trivs i en dynamisk miljö? Drivs du lite extra för HR-frågor ur ett affärsmässigt perspektiv och vill ta nästa steg i din karriär?  Som HR-ansvarig hos oss arbetar du i en kvalificerad och bred generalistroll för hela koncernen Tänk Om-gruppen med ansvar för tre snabbväxande bolag där du fungerar som ett stöd till våra chefer och medarbetare. Utöver operativt HR-arbete kommer du att arbeta strategiskt med utveckling och förbättring av strukturer och processer. Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

Talent Management

Rekrytering

Chefs- och medarbetarstöd

Driva aktuella HR-projekt

Arbetsrätt

Personaladministration

Vi söker dig som gillar att arbeta i en företagsam miljö där förutsättningar och behov ständigt förändras. Eftersom du är ensamt ansvarig i HR-rollen ser vi att du kan arbeta självständigt och med lätthet skifta och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Du är lyhörd, aktivt närvarande och har en naturlig förmåga att bygga och upprätthålla goda relationer.

Vi ser att du har en akademisk utbildning inom HR eller liknande och några års erfarenhet av brett HR-arbete.

Välkommen att klicka på länken nedan och sök redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

February 23, 2020

Folket söker copywriter

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Folket växer och behöver dig med strategisk blick och förmåga att skapa vass, målgruppsanpassad kommunikation. Tillsammans med Art Director leder du det kreativa arbetet och driver kundens varumärke och affär framåt. Du ansvar för att utveckla och förvalta koncept, kampanjer och uttryck i alla kanaler och med ditt yrkeskunnande säkerställer du leverans med träffsäker och enhetlig över alla format.

Vi ser helst att du jobbat i 3–4 år i en liknande roll och har en utbildning som stöder din kompetens.
Du ser lösningar på problem, är van vid att arbeta under tidspress, håller deadlines och driver uppgifter självständigt. Vi värdesätter dessutom att du är serviceorienterad och har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt.                      
Låter det som något för dig? Klicka då gärna på länken nedan och sök redan idag.

February 11, 2020

Folket söker AD

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Folket växer och söker en kreativ och formstark AD som drivs av att lösa kundens kommunikativa utmaningar. Tillsammans med en copywriter leder du det kreativa arbetet och driver kundens varumärke och affär framåt. Du har ett helhetsperspektiv för det grafiska arbetet inom teamet och ansvarar för att förvalta och utveckla koncept, kampanjer och uttryck i alla kanaler samt ser till att formspråket är enhetligt i alla format.

Vi ser helst att du jobbat i 3–4 år i en liknande roll och har en utbildning som stöder din kompetens. Du har god kommunikativ förmåga, är van att ta egna initiativ och att samarbeta effektivt för att nå gemensamma mål. Du har lätt för att skapa förtroende och är bra på att presentera och motivera designlösningar och koncept.
Låter det som något för dig? Klicka då gärna på länken nedan och sök redan idag.

February 9, 2020

Folket söker grafisk formgivare

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Vaknar du på morgonen och tänker på koncept, format och gränsöverskridande grafisk form i alla möjliga kanaler innan morgonkaffet? Som grafisk formgivare på Folket jobbar du nära en AD och tar fram grafiska koncept, annonser, banners, affischer, programblad, broschyrer, flyers, profilprodukter och skyltar. För att nämna några roliga arbetsuppgifter.

Vi ser helst att du jobbat i 3–4 år i en liknande roll och har en utbildning som stöder din kompetens. Låter det som något för dig? Klicka då gärna på länken nedan och sök redan idag.

February 7, 2020

Vikarierande produktionsledare till vårt Bonava-team

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Är du sugen på att bli en del av världens bästa kompisgäng? Just nu letar vi efter en nyfiken, glad och strukturerad produktionsledare som söker lite nya utmaningar. Som produktionsledare på Kompis gillar du många bollar i luften och njuter av att varierande arbetsuppgifter samtidigt som du brinner för att säkra fantastiska leveranser med hög kvalité. Dessutom ska du såklart älska att hantera tidsplaner och resursplanering, offerering, fakturering och kontakt med kunder och leverantörer.


Tjänsten är ett vikariat som förväntas pågå i cirka 1 år med start i februari 2020. Du blir anställd i Kompis där du arbetar 50%. Resterande 50% arbetar du i team Bonava som utvecklar bostadsområden.

Vi ser helst att du jobbat i 2–3 år i en liknande roll och har en utbildning som stöder din kompetens. Låter det som något för dig? Klicka då gärna på länken nedan och sök redan idag.

February 2, 2020

Operativ projektledare till vårt nya Elon-team

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Folket växer och behöver dig som har minst åtta armar, ögon och öron överallt och gärna ett centralt nervsystem som med ett atomurs exakthet kan ansvara för ett helt teams fantastiska leveranser till vår nya kund Elon. Som operativ projektledare arbetar du tillsammans med ditt team för att driva Elon’s varumärke och affär framåt, samtidigt som du hanterar tids-och resursplaner, fakturering, budgetering samt säkerställa kostnadseffektiviteten i alla produktioner. Dessutom ska du såklart älska att skapa processer och struktur, prioritera arbetsuppgifter och leda det kreativa teamet.

Vi ser helst att du jobbat i 3–4 år i en liknande roll och har en utbildning som stöder din kompetens. Låter det som något för dig? Klicka då gärna på länken nedan och sök redan idag.

February 2, 2020

Folket söker Content Creator

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Lever du för att skapa nytänkande och kreativt innehåll för allt vad rörligt heter? Är kameran din förlängda arm? Som Content Creator hos oss på Folket är du lite av en one man army. Du planerar, skapar, klipper och sätter samman rörligt innehåll för egna kanaler, sociala medier och CRM i ett tight samarbete med AD och copywriter. Dessutom kanske du kan ett och annat när det kommer till animationer.

Vi ser helst att du har någon form av en eftergymnasial utbildning inom journalistik, digital kommunikation eller motsvarande med fokus att kommunicera och publicera i det olika digitala kanaler, samt att du gärna få ha lite erfarenhet av CRM och kan hantera foto och video samt redigering.

January 25, 2020

Copywriter till vårt nya Elon-team

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Folket växer och behöver dig med säker ton och viljan att ta ordsnideriet till en ny nivå. Du kan leda ett kreativt team tillsammans med en AD och hjälpa ditt kreativa team att driva Elon’s varumärke framåt samt förvalta och utveckla koncept, kampanjer och uttryck i alla kanaler. Dessutom ska du såklart älska att skapa träffsäker och enhetlig tonalitet över alla format.

Vi ser helst att du jobbat i 3–4 år i en liknande roll och har en utbildning som stöder din kompetens. Låter det som något för dig? Klicka då gärna på länken nedan och sök redan idag.

January 16, 2020

AD till vårt nya Elon-team

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Folket växer och söker en hungrig hjärna som älskar att skapa magi och leda ett kreativt team tillsammans med en copywriter som vapendragare. Du ansvarar för att driva Elon’s varumärke framåt samt förvalta och utveckla koncept, kampanjer och uttryck i alla kanaler. Dessutom ska du såklart älska att driva det grafiska arbetet inom teamet och stötta och peppa teamet i det kreativa arbetet.

Vi ser helst att du jobbat i 3–4 år i en liknande roll och har en utbildning som stöder din kompetens. Låter det som något för dig? Klicka då gärna på länken nedan och sök redan idag.

January 6, 2020

Graphic designer / Final art wanted

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Graphic designer with 1-3 years of experience. Is it you? At our sister company Kompis you will work production-oriented with varying tasks and customers. And together with Art Director, Production manager and Creative team leader work out ready-made concepts/ideas/design in both print and digital. We would like you to be fast but accurate, structured and production and delivery safe.

December 19, 2019

Folket söker en producent/operativ projektledare

OBS TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Folket växer så det knakar och behöver en skarp och rutinerad producent/operativ projektledare som kan hjälpa oss driva både stora och små produktioner från start till mål. Det kan handla om allt från långsiktiga kampanjer till snabba produktioner inom animation, internfilmer och säljmaterial. Hos oss är du lika involverad i konceptarbete som i utförande, och får chansen att bygga kundens varumärke genom träffsäkert videoinnehåll.

Vi ser helst att du jobbat i 4–5 år i en liknande roll och har en utbildning som stöder din kompetens. Låter det som något för dig? Klicka då gärna på länken nedan och sök redan idag.

February 1, 2019

Welcome to our new front desk

Folket växer och söker en hungrig hjärna som älskar att skapa magi och leda ett kreativt team tillsammans med en copywriter som vapendragare. Du ansvarar för att driva Elon’s varumärke framåt samt förvalta och utveckla koncept, kampanjer och uttryck i alla kanaler. Dessutom ska du såklart älska att driva det grafiska arbetet inom teamet och stötta och peppa teamet i det kreativa arbetet. Vi ser helst att du jobbat i 3–4 år i en liknande roll och har en utbildning som stöder din kompetens. Låter det som något för dig? Klicka då gärna på länken nedan och sök redan idag.

November 2, 2018

Synsam nominated in 100-Wattaren x2

We can gladly announce that our work for Synsam is nominated in "100-Wattaren". The only Swedish advertising award that honours quantifiable and measurable results. Winners will be revealed November 29. Fingers crossed!