* FOLKETMODELLEN  
[ ' f ɔ l k ɛ t m ʊ d ɛ ǀ : ɛ n ]
1) Ett nytt sätt att skapa kommunikation 2) En egen byrå byggd efter dina behov 3) Fördelarna med en inhouseavdelning och en vanlig byrå 
4) Bättre kvalitet, service och resultat 5) Lägre konsultkostnader

 

1) Ett nytt sätt att skapa kommunikation

När vi arbetat i ledande positioner på byråer och marknadsavdelningar har vi mött en och samma utmaning. En byrå levererar enligt sina förutsättningar och sina lediga resurser. Ofta matchar det inte exakt annonsörens faktiska behov. När vi insåg att denna utmaning delades av många kunder bestämde vi oss för att hitta ett bättre sätt att göra kommunikation och bygga byrå.

2) En egen byrå byggd efter dina behov

Hos oss får ditt företag en helt egen byrå där era behov är det som avgör vem och hur många som jobbar med dig. Tillsammans utvärderar vi dina behov och bestämmer hur ditt optimala team ska byggas. Efter det rekryterar vi ditt dream-team.

3) Fördelarna med en inhouseavdelning och en vanlig byrå

Likt en inhouse-avdelning är personerna i din Folketbyrå 100 % dedikerade ditt varumärke och blir snabbt experter på din marknad. Men eftersom de jobbar i er byrå slipper ni hantera personalfrågor, kompetensutveckla och tänka på deras dagliga situation, det tar vi hand om.

4) Bättre kvalitet, service och resultat

En Folketbyrå hinner med väldigt mycket eftersom den bara jobbar med er som kund, den hinner vara mer proaktiv och ni får ett helt optimerat team. För våra kunder ser vi att modellen ger bättre kvalitet, högre servicegrad och ett enklare sätt att jobba vilket leder till bättre resultat.

5) Lägre konsultkonstnader

Vår affärsmodell är enkel. Ni betalar för våra anställdas löner och deras overheadkostnader. Och vi har ett fast påslag på dessa som kompensation för vårt arbete att driva och utveckla din byrå. Det resulterar i att ni betalar mindre per timma för de personer som jobbar i er Folketbyrå jämfört med en traditionell byrå.
För våra befintliga kunder har vi också lyckats skapa team som ersätter flera byrådiscipliner, vilket ger ytterligare kostnadsfördelar då färre personer löser fler uppgifter.