Synsam

Hos oss får ditt företag en helt egen byrå där era behov är det som avgör vem och hur många som jobbar med dig. Tillsammans utvärderar vi dina behov och tar reda på hur ditt dream-team ser ut.

BAKGRUND

En traditionell byrå levererar enligt sina förutsättningar och sina lediga resurser. Ofta matchar inte det annonsörens faktiska behov. Det ville vi ändra på och hittade ett bättre sätt att göra kommunikation och bygga byrå.

DETALJER

Likt en inhouse-avdelning är personerna på din Folketbyrå 100% dedikerade ditt varumärke och blir snabbt experter på din marknad. Samtidigt som ni slipper hantera personalfrågor, rekrytering och kompetensutveckling, det tar vi hand om.

LÖSNING

En Folketbyrå hinner med väldigt mycket eftersom den bara jobbar med er som kund, den hinner vara mer proaktiv och ni får ett helt optimerat team. Genom åren har vi sett att modellen ger bättre kvalitet, högre servicegrad och ett bättre resultat.

RESULTAT

Vår affärsmodell är enkel. Ni betalar för våra anställdas löner och deras overheadkostnader. Med ett fast påslag för arbetet att driva och utveckla din byrå. Det resulterar ett lägre pris per timma jämfört med en traditionell byrå.